Assertiveness Coach

Osjećam da je moja misija da budem primjer ženama i pomognem im svojim osobnim iskustvom da stanu na svoje noge. Svaka je žena boginja, borac, njegovatelj, ona koja preživljava sve svoje bitke.

Želim biti potpora ženama da i one u sebi počnu vidjeti svoju veličanstvenost, da pronađu svoj glas i da se počnu zauzimati za sebe, kako bi ojačale i pronašle u sebi snagu i moć koja ima je dana, jer sam sve to sama prošla. Želim da žene zavole svoju slabost i da počnu živjeti svoj najveći potencijal. Svaka žena zaslužuje da je se čuje, vidi i poštuje. One zaslužuju da budu slobodne, financijski neovisne i sretne. Niti jedna žena ne treba nikakav autoritet iznad nje same. Namjera mi je naučiti žene kako da slušaju i slijede svoj unutarnji glas, kako bi mogle voditi same sebe. Tako će ostvariti svoju potpunu slobodu i biti plaćene za to što jesu!

Upravo se sada na Planeti osjeća porast ženske energije koja budi cijelo čovječanstvo. To znači da i muškarci trebaju otvoriti svoja srca i da svi mi trebamo početi „misliti“ srcem, a ne više umom. Samo tako ćemo svi zajedno zakoračiti u Zlatno doba koje nam je otvorilo svoja vrata. 

Želite li više informacija? Možete dogovoriti predavanje ili privatno savjetovanje.