Autentičnost je vlastiti izbor

Već nekoliko dana zaredom u snu “raspravljam” sama sa sobom o autentičnosti. Što još treba reći na tu temu, a da možda već do sada nisam to obuhvatila u svojim knjigama. I ponovno mi dođe ista misao koja je ključna za razumijevanje. 

Do SADA smo živjeli u dualnosti i svi smo prije rođenja dobili svoje uloge koje trebamo odigrati na sceni naše zemaljske svakodnevnice. Da bi mogli učiti i usvajati lekcije uvijek nam se u životu pojavljivao netko tko nam je najviše pomogao u našem osobnom rastu. Situacije kojima smo svjedočili trebamo promatrati energetski i prestati reagirati na njih burno, bez obzira bile one “dobre” ili “loše” po nas. Trebamo sve prihvatiti sa potpunom Sviješću o tome što nam se iz neke situacije poručuje i što mi to trebamo iz toga naučiti. SADA sve trebamo momentalno prestati promatrati iz perspektive dualnost i iz svih svojih iskustava usvojiti mudrost koja iz njih izvire. Ponavljajući nebrojeno puta neke situacije mi znamo da nas tako život uči i pomaže nam rasti. Svjesni smo da je energija uvijek ista, a da mi svemu što se događa dodajemo svoje reakcije, tumačenje i energiju i time kroz stare naučene obrasce sami određujemo kako će se situacije odigravati po nas. Ključno je naše razmišljanje i NOVA percepcija svijeta koju SADA imamo. Ukoliko o svijetu i dalje mislimo da je “neprijateljsko mjesto” i “dolina suza”, život će nam i dalje to uprizoriti. SADA je trenutak da izaberemo NOVU stvarnost i iskustvo koje želimo doživjeti, bez obzira što u sebi nemamo taj obrazac ponašanja. Ako ga nemamo to ne znači da je nešto za nas nemoguće. Zato je svatko sam “sukreator” svog svijeta zajedno sa Božanskom energijom u koju smo uronjeni. Tijela koja imamo dana su nam kao najsavršeniji instrument manifestacije jer visinom vibracije koju stvaramo u trenutku SADA mi magnetiziramo svoje fizičko tijelo i tako privlačimo sve u svoj život. Zato je važno da razumijemo poruke koje nam je Tesla ostavio. Preporučio nam da naučimo sve o energiji, vibraciji i frekvenciji. Tome trebamo podučiti mlade roditelje kako bi oni automatizmom to prenijeli svojoj djeci. Sve što mi JESMO u trenutku uvijek ostavlja neizbrisiv trag jer vibracija koju stvaramo govori sve o nama. 

Zadnjih desetak godina cijelo je čovječanstvo u procesu evolucije kada nam je dana prilika za “kvantni skok” kojim svjesno preskačemo dualnost u kojoj smo do SADA živjeli. U trenutku “buđenja” imamo potpuno NOVE spoznaje kako život funkcionira, a koje su rezultat svih naših dosadašnjih iskustava i spoznaja, a koje je naša duša kroz sve živote sakupila. Sve to nam omogućuje NOVI svjestan odabir “realnosti” koju želimo živjeti. Naravno, nisu svi na istom nivou osobnog rasta i nemaju svi iste ciljeve i namjere.  Osobno želim najviše moguće, a to je da djelujem kao Božanska Iskra i živim u skladu s Božanskim Zakonom zapisanim u mom DNA. To je autentičnost u kojoj kao jedinka postajem identična sa cjelinom. Sve je u harmoniji. Moj unutarnji svijet reflektira se na vanjski svijet i tako svojim odabirom stvarnosti mijenjam sebe, sva svoja tijela kao i svijet oko mene. Božanska Iskra u meni postaje dominantna i taj originalni zapis postaje temelj mog života. “Ja Jesam Koja Jesam” me sada vodi. 

Znam da je autentičnost najviša vibracija koje ljudsko tijelo može ostvariti i zato SADA svjesno djelujem tako da moje fizičko tijelo, koje je materijalno, postigne najveću moguću protočnost za Božansku energiju koja mojim tijelom teče. To postižem na više načina. Najbolje rezultate ostvarujem kroz duboki san, meditaciju, odgovarajuće vježbe, biram hranu koja mi trenutno odgovara, često boravim u unutarnjem miru i tišini te se tako prepuštam svom unutarnjem vodstvu. 

Obzirom da nismo svi isti, put prema spoznaji i prihvaćanju Jednote određuje svatko sam. Nova se realnost zato i temelji na osobnoj odgovornosti za sve svoje misli, riječi i djela. SADA svatko od nas korištenjem “Slobodne volje” polaže ispit zrelosti svoje duše jer time pokazuje da li zna upravljati svojim mislima pošto su one prvi pokretači energije. Ukoliko položimo ispit ostvarujemo “kvantni skok” i počinjemo život iz srca gdje srčana čakra postaje dominantna u našem životu. Ona sada spaja Nebo sa Zemljom. Dovodi nas u harmoniju pa dualnost nestaje.

Još uvijek i dalje živimo u dvije Dimenzije tako da prema onom što doživljavamo znamo u kojoj se Dimenziji nalazimo. Kada se potpuno ustabilimo na višoj vibraciji, tada zbog zakona fizike, više nije moguće da nam naudi  bilo što što je niže vibracije, osim ako to nije naš nesvjesni obrazac ponašanja koji još uvijek nismo otklonili. Najteže je maknuti vezanost za roditelje jer je u pitanju krvna veza, kao i dugogodišnje  partnerske odnose. 

Zato, ponavljam, ovo je zemaljska škola, učionica koja nam pomaže rasti prema svojoj veličanstvenosti kao ljudskog bića. Živjeti autentično, kruna je našeg osobnog rasta jer tada utjelovljujemo Božansku Svijest u svoje materijalno tijelo. Tada živimo u Petoj Dimenziji i iz te perspektive život postaje bajka jer smo to tako sami odabrali i svojim svjesnim izborima i djelovanjem ostvarili. 

“Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena”. Znajte, mi ljudi smo veličanstvena Božanska bića i SADA počinjemo tako živjeti. Uspjeli smo stopiti se s Božanskom Iskrom u našem fizičkom tijelu! Sretno svima na putu vlastite spoznaje!