O meni

Moja priča

Završila sam Višu ekonomsku školu na FOI Varaždin i radila preko dvadeset godina u Varaždinskoj banci. Prekvalificirala sam se u samostalnog knjigovođu radeći nekoliko godina u privatnom knjigovodstvenom uredu. Nakon toga započela sam raditi u Zagrebu u financijama danske firme. Ni jedan posao koji sam radila nije ispunio moja očekivanja. Nisam bila ispunjena i nisam kao pojedinac imala osjećaj da svojim radom doprinosim zajednici kako bi za to i bila adekvatno nagrađena. Sa pedeset dvije godine otišla sam u obiteljsku mirovinu vjerujući u promjenu koju sam osjećala da dolazi. Odlučila sam riskirati i krenuti u nepoznato.

Odavno komuniciram s Bogom i zato sam krenula za vizijama koje sam imala. Trebalo sam puno toga promijeniti kako bi bila sposobna živjeti to za što sam rođena. Velike prepreke u mom životu bile su sve moje bolesti zbog kojih mi je u trideset i četvrtoj godini predložena invalidska mirovina. Većina dijagnoza koje sam tada imala bila su kronične i neizlječive bolesti (Crohnova bolest, bronhijalna astma, hypothireoza…). Odlučila sam ozdraviti bez upotrebe lijekova i moje je liječenje trajalo preko dvadeset godina. Znala sam da se trebam riješiti otrova iz tijela, limitirajućih uvjerenja kao i svih negativnost iz okoline. Zbog svoje empatičnosti stalno sam iznova apsorbirala negativnu energiju iz okoline pa sam trebala ozbiljno poraditi na ozdravljenju kako bi energija ljubavi nesmetano tekla mojim životom. Da bi to ostvarila uložila sam sve što sam imala u svoju edukaciju kako bih spoznala na koji se način mogu osloboditi svega što je blokiralo moj napredak i osobni rast. Moja najveća ljubav, uz posvećenost obitelji, moj je bio vrt koji obrađujem skoro 40 godina uzgajajući bilje bez upotrebe kemikalija. Okrenuvši se zdravoj prehrani, stvorila sam dobar temelj da živim svoju originalnost. Tako sam se povezala sa Majkom Zemljom i dobila potrebni entuzijazam i energiju da krenem prema svojoj najboljoj verziji. Uspjela sam! Potpuno sam ozdravila i danas ne trošim niti jedan lijek, a za štitnjaču sam pila eutiroks preko dvadeset godina. Radeći na sebi, došla sam do spoznaje da su mi sve teške situacije i bile dane da ih razriješim, pobijedim i da se iz njih uzdignem još snažnija i moćnija. Tek sam u svojim pedesetim godinama uspjela potpuno odbaciti negativnost i prestala živjeti u mentalitetu „žrtve“. To mi je donijelo mir i spokoj u duši te radost koju sada osjećam u svakom trenutku. U početku ni sama nisam znala kamo će me to odvesti. Međutim, nakon godina učenja, čitanja knjiga i meditacija, ostvarila sam prve uspjehe. Preko Hay House završila sam nekoliko certificiranih tečaja. To su: Certified Assertiveness Coach, Certified Angel Card Reader i Crertified Angel Intuitive.

Svoju energiju održavam visokom kroz stalno učenje i pomaganje drugima. Na Facebook-u vodim tri stranice: Ljiljana Posavec, Assertiveness Coach, Novi life style by Ljiljana, Anđeoske Poruke.

Stalno djelujem u zajedništvu s Bogom, sa svojim Višim Ja, tako da uvijek osjećam da sam vođena, voljena i zaštićena. Stalno osjećam Božansko prisustvo tako da imam duhovno vodstvo koje mi osigurava da imam kvalitetan i ispunjen život. Uživajući u prenošenju poruka pisanom riječi i savjetovanjima, pomažem ljudima u buđenju kako bi sami otkrili srž svojih problema, vratili si zdravlje i sklad te radom na sebi spoznali svoju Božansku narav i talente za koje možda ni ne znaju da imaju.

Sva svoja dosadašnja iskustva i spoznaje koje sam imala iznijela sam u svoje dvije knjige. Prva knjiga „Slobodna volja Ključ za ispunjenje i osobno Uzašašće“ izašla je u veljači 2020.godine, a druga „Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena“ izašla je u kolovozu 2021.godine. Obje knjige vam mogu poslužiti kao priručnik da i vi ostvarite svoju najbolju verziju jer ćete tako biti najbolji sebi i cijelom svijetu. Zato ste i došli živjeti OVDJE i SADA.

Želite li više informacija? Možete dogovoriti predavanje ili privatno savjetovanje.

Moje knjige