Ostvarimo Uzašašće, povežimo se sa svojim Višim JA

Ostvarimo Uzašašće, povežimo se sa svojim Višim JA

Naš život ima ogroman cilj, a to je da se prepustimo svom srcu da nas vodi. Naše je srce oduvijek vezano sa Izvorom svega što postoji i prvi je organ koji se formira kada se začne beba. Srce je portal u više dimenzije i ono nas povezuje sa našim Višim JA. Od nas samih ovisi koliko smo spremni raditi na na sebi jer mi smo ti koji trebamo svjesno ukrotiti svoj ego um i staviti ga pod vodstvo srca. Trebamo odlučiti da li smo spremni biti potpuno iskreni kako bi skinuli sve slojeve iluzije u kojoj smo živjeli  i otpustili sva kriva uvjerenja koja su hranila naš ego i nisu nas vodila pravim putem. Bili smo zaglavljeni u svakodnevnici gdje ni nismo znali tko smo ni zašto živimo. Potrebno je da dođemo do nivoa kada znamo da svoju svrhu ostvarujemo tek kada počnemo davati svijetu sve one talente koji su nam prirođeni. Samo tako ćemo moći podijeliti i svoju radost koju pritom osjećamo. Sada živimo autentično i potpuno smo u miru sami sa sobom i sa cijelim svijetom. Više nismo ničim vezani za stari svijet dualnosti. Otpustili smo svaku vezanost za ljude i situacije pa konačno osjećamo dašak potpune slobode jer znamo da su sve osobe koje sada ulaze u naš život tu s razlogom. Zato nam život postaje dinamičan jer prihvaćamo sve na što smo intuitivno vođeni. Baš zbog toga znamo da svatko od njih nosi neku poruku za nas. 

Znamo da se ništa ne događa slučajno. Sve ima svrhu kao i mi sami. Najvažnije je da se sada više ne oslanjamo na sve “druge” nego znamo da smo svojom autentičnošću zauzeli poziciju jednog između jednakih. Nitko nije ispred nas kako bi ga slijedili niti je bilo tko iza nas da nas slijedi. Svi smo jednako vrijedni. Nama nisu potrebni vođe jer je svatko u direktnoj vezi sa Izvorom. Sada smo u poziciji da ostvarimo svoje Uzašašće i postanemo odgovorni za svoj život.

Stoga smatram da svako tko se postavlja kao vođa nije osvijestio da je to staro programiranje koje upravo napuštamo. Do sada smo imali one koje smo slijedili i koji su umjesto nas upravljali našim životom. Sada slijedimo samo svoje Više JA kako bi bili potpuno neovisni. Ulazimo i doba kada je potrebno da kao jake individue stanemo jedni uz druge kako bi se međusobno podupirali. Nema više uspoređivanja i natjecanja, već ima samo suradnje. Novi svijet bazira se na zajedništvu.

Svatko misli i djeluje kako najbolje zna i život nas sam povezuje upravo sa onima s kojima možemo ostvariti svoj najveći rast. Zato živimo potpuno opušteno, prepuštajući kormilo svog života na upravljanje svojem Višem JA jer ono uvijek vidi “širu sliku”.

To je taj čaroban trenutak u našem životu kada smo osvijestili da smo multidimenzionalno biće koje sada iz više dimenzije, putem Višeg JA, upravlja našim tijelom. Sada znamo da smo duhovno biće koje uz pomoć fizičkog tijela ostvaruje razna iskustva materijalne stvarnosti, a znamo i da smo svi mi dio Jedne svijesti koja prožima sve što postoji. Što nam je svijest na višem nivou to imamo višu vibraciju, sve je ubrzano, što dovodi do mijenjanja strukture naših  stanica. One više neće biti građenje na bazi ugljika nego na bazi silicija pa ćemo s vremenom imati kristalnu strukturu. Postajemo prozračniji. Upalili smo svoje svjetlo u srcima i sada obasjavamo put kojim kročimo.

Mogli bi se i pitati što je zapravo svijet i što je to što mi zovemo “stvarnost”. Smatram da je to samo jedan u nizu programa koji smo mi odabrali svojim slobodnom voljom tako da se naša stvarnost odnosi na našu priču i ono što smo mi odabrali iskusiti ovdje i sada. Sve što nam se događa uvijek je radi iskustva potrebnog za rast naše duše. Stoga nikad ne možemo završiti svoju priču, naš um uvijek ubacuje nove programe. 

Najvažnije je da znamo kako sve funkcionira kako bi sva naša iskustva bila poticajna i kako bi učili uz zadovoljstvo i zahvalnost, a ne uz bol, muku i nezadovoljstvo. Ukoliko smo stvarno počeli živjeti autentično onda i nije moguće da više doživljavamo negativna iskustva jer smo uvijek visoke vibracije i zbog same fizike više nikakvo “zlo” ne može biti dio našeg života. 

Stoga slijedim put kojim me sada moja duša vodi. Osjećam da je sada trenutak kada se trebam potpuno prepustiti tom vodstvu. Znam da želim ostvariti svoju svrhu i svjesna sam da je sada potreban taj jedan korak koji će me okrenuti u pravom smjeru. Uvijek sam bila svoja i odlučna, zato uz osmijeh ulazim u stvarnost koja se preda mnome otvara.

Izlazim iz virtualnog svijeta. Iz kontroliranog svijeta kompjutera, mobitela, društvenih mreža… Oduzima previše vremena, a vrijeme je život koji mi tako uzalud prolazi.

Počinjem svoj novi život povezujući se sa prirodom, sa svakom zrakom Sunca, sa pjesmom crnih koseva iz obližnje smokve, udišući zrak Nove Zemlje.  

Nismo mi tu da nam se Novi svijet podastire pred nas pa da mi samo uđemo u Zlatno doba. Mi smo tu da ga kreiramo. Da bi uspjeli u tom naumu, mi trebamo BITI NOVI LJUDI!  Novi svijet dolazi kroz nas, a ne nama. Zato krećem u avanturu ostvarenja svoje životne svrhe jer osjećam da već sve spremno, čeka na me. Sve već postoji tako da vjerujem da smo u simulaciji,  kao u kompjuterskoj igrici i da je samo potrebno krenuti na viši nivo i igrati. 

Zato vas pozivam pridružite mi se, vani u stvarnosti! Znam da će se u mom životu pojaviti sve one osobe koje i trebaju tu biti. Osjećam da je došlo vrijeme da si pružimo ruke i zajedno počnemo ostvarivati svoje najljepše snove. Tako ćemo zajedno s našom Majkom Zemljom ostvariti Uzašašće. Svatko od nas nosi jedan mali komadić mozaika s kojim se treba pojaviti pa će slika Novog svijeta koji stvaramo biti savršena. Taj dio koji svatko od nas nosi, dio je Božanske Iskre koja nam omogućava da živimo autentično odnosno da jesmo to kako nas je Bog zamislio. Svatko od nas samo je stanica u organizmu Novog čovječanstva koje se rađa. Novi svijet je svijet Bogoljudi jer Majka/Otac sada zajedno s nama pojedincima doživljava ista iskustva. Budite i vi dio te priče.