Dah je svet, povezuje nas sa Izvorom

Pišući, često mi misli odlutaju i samo dišem…mirna sam i opuštena i čekam da se pojavi slijedeća misao koju ću zapisati. Osviješćujem da je DAH taj koji nas čini živima. Dah je sam život i Božanska energija koju udišemo. Sve su nas krivo naučili pa stoga i taj sveti dah podrazumijevamo kao nešto usputno i nešto čemu ne trebamo posvećivati pažnju.

Međutim, dah je čarolija uz pomoću koje mi sve stvaramo. Dah je taj čaroban “vilinski prah” koji mi dodajemo svojim vizijama i one postaju stvarnost. Dah je iscijeljujuća misao kojom dopiremo do najsitnijih dijelova svoga bića i sami sebe iscijeljujemo. Da bi razumjeli što je dah, mi prvo trebamo razumjeti tko smo mi. Da li smo mi svoji ili smo Božji? Prvo što učinimo po rođenju, mi udahnemo, a zadnje uzdahnemo. Tko je vlasnik tog dana, te životne energije koja nam omogućava da živimo u ovoj realnosti. Moramo biti svjesni da ako 3-4 minute ne dišemo naš život se završava. Tko je taj koji upravlja disanjem. Tko je taj koji odlučuje, za ovo biće nema više života? Razmišljajući o svemu tome dolazim do interesantnih spoznaja, a to je da mi nismo tu samo radi sebe. Mi nismo mali i nebitni.

Mi smo poslani na Planetu Zemlju, da svi smo tu s poslanjem, da jedni drugima pomognemo kako bi svi zajedno stvorili realnost vrijednu življenja, kako bi ponovno svijet postavili u ravnotežu i tako osigurali svakom biću na Planeti Zemlji da živi svoje najveće potencijale. 

I zamislite, mi sve to postižemo vrlo jednostavno. Ništa ne trebamo posebno ni znati, ni činiti. Samo trebamo imati srce puno ljubavi za sebe i cijeli svijet i uvijek u svojoj viziji imati sliku “rajske stvarnosti” za koju želimo da se ostvari “ovdje i sada”. Što se više uživljavamo u tu sliku, naši osjećaji se bude, unutarnjim okom mi vidimo “realnost” koju želimo živjeti i naravno mi udišemo u tu sliku, dodajemo joj božansku energiju, posipamo je “vilinskim prahom” i čarolija se događa. Tako malo pomalo kreiramo svoj “momentum” kada se vizija pretvara u stvarnost. Zašto je to uopće moguće? Zato jer vjerujemo. Svojom “živom vjerom” mi toj našoj viziji stalno dodajemo energiju ljubavi, jer mi smo ta ljubav. Dah nas povezuje sa ljubavi u našem srcu.  Srce je taj čarobni stroj koji kreira kada je naš um miran odnosno kada su um i srce u harmoniji. Mi svi smo dio te Božanske inteligencije, dijelimo Jednu Svijest koja stalno stvara svjetove, koja je sveprisutna i svemoguća. Vrijeme je da to SADA osvijestimo kako nikad više ne bi živjeli s osjećajem da smo nevoljeni,  neželjeni i da smo bezvrijedni. 

Cijeli Svemir SADA željno iščekuje da se dogodi taj trenutak masovnog buđenja, kada ćemo svi početi živjeti ponovno u “rajskoj stvarnosti” kada će svi spoznali tko su. 

Zato sada i dalje s mirom i unutarnjim ispunjenjem udišemo taj božanski zrak koji nas okružuje i koji našoj savršenoj viziji rajske stvarnosti daje zadnje potrebne impulse koji će pokrenuti njezino oživotvorenje. Neizmjerno smo moćni! Probudite se! Osvijestite sve laži kojima ste bili programirani i znajte da se vraćamo u okrilje Majke/Oca Boga Stvoritelja svega što jest. Vraćamo se sebi samima. Svi smo mi to Jedno.  Zato sada dišemo i stvaramo s osmjehom. Mir i sreća je u svakoj našoj stanici. Znamo da smo JEDNO u svemu što postoji. Sve je dobro. Dišemo i kreiramo još bolje…i bolje…

Novi svijet je rođen.

Zahvalni smo na svim lekcijama jer smo sve svoje misli iskusili na svojoj koži. Konačno smo naučili upravljati svojim mislima. Zato je zadnjih godina bilo kaotično u svijetu jer je sva prljavština naših misli koje smo skrivali i od sebe samih, izašla na površinu i otpuštena je. Znamo da smo i tama i svjetlo ali ovdje i sada mi biramo svjetlo. Čim smo upalili svjetlo ljubavi u svom srcu, tama istog trena nestaje. Stoga nitko nikad nema moć nad nama.  Vrijeme je da tu moć koristimo samo za dobrobit sviju kao i Majke Zemlje.  Završili smo školu za Bogove i Boginje. Položili smo ispit! Dijelim s vama moju omiljenu afirmaciju: “I breath life into my vision and I create the world I desire”. (Udišem život u svoju viziju i kreiram svijet za kojim žudim).