Iscjeljenje

Zašto na tretmane iscjeljenja odlazimo kod “drugih”? Zašto nas nisu naučili da smo svi mi iscjeljitelji? Zašto nismo naučili da je sve što nam treba za naše zdravlje, za naš uspjeh u poslu ili za ljubav u nama samima. Mi smo poslani na Planetu Zemlju sa “full opremom” i ništa nije ostavljeno slučaju. Međutim, mi još nismo aktivirali sve svoje talente. Iscijeljivati možemo na razne načine, glasom, dodirom, pisanjem, crtanjem, plesom… Kada iscjelimo sebe mi smo iscjeljitelji i za druge! Upravo sama riječ iscjeljenje govori da postajemo cjelina. Pitanje je sa kime ili čime? Mi iscjeljujemo cijelo svoje biće. Iscjeljenjem zapravo zamjenjujemo stare programe, uvjerenja i obrasce ponašanja koji nas više ne podržavaju i ne osiguravaju naš rast i napredak. Zato se kaže da trebamo raditi na sebi. Stoga se trebamo dobro upoznati i biti spremni učiniti sve da otpustimo sve do sada naučeno. Problemi počinju od našeg rođenja time što svoja znanja usvajamo promatrajući sve druge u svojoj okolini. Tako učimo njihove, a ne svoje istine. Uglavnom smo tako svi započeli svoj ovozemaljski život. Nismo mogli naučiti ono što ni naši roditelji nisu znali. Sve prijašnje generacije živjele su po uhodanim obrascima i razmišljanja i ponašanja. Zapravo sva ta nepisana, a prihvaćena društvena pravila što je prihvatljivo, a što ne postali su i naši programi kojim “upravljamo” svojim životom.
Odlaskom u školu, djeca se uče nekritičkom prihvaćanju i u tom vrlo osjetljivim razdoblju kada se formira cijeli živčani sustav, mi djecu zatrpavamo s previše informacija koje nikad neće koristiti u svom životu, a istovremeno nikad se ne bavimo potrebama duše svakog djeteta. Uz tolike obaveze djeca ne doživljavaju i ne “vide” sebe, nisu svjesna svoje veličanstvenosti ni talenata koje su donijela sa sobom. Njihov je fokus na vanjskom svijetu koji im okupira pažnju i djeca se ni ne nauče odmalena brinuti o svojim osjećajima. Najveću štetu djecu radimo ako im, umjesto života u skladu s prirodom, ponudimo da vrijeme provode uz mobitel ili televizor čime im blokiramo razvoj vlastite mašte. Rijetka djeca već u djetinjstvu počinju živjeti kroz svoje prirođene vještine. Većina ih razvije tek u zrelijim godinama, gotovo odlaskom u mirovinu kada su spremni posvetiti se sebi.
Da bi sami spoznali svoje talente potrebna je odvažnost da se pokrenemo i da nikad ne odustanemo od onoga što je samo nama kao biću važno. Pritom smo svjesni da smo od tada sebi prioritet. Potrebno je i te kako biti iskren sam sa sobom kako bi najskrovitije tajne našeg srca izašle na površinu. Srce zna što naša duša želi i zašto smo tu. Srce je portal beskonačnih mogućnosti i zato jedino u komunikaciji sa srcem mi počinjemo sami sebe iscjeljivati. Nitko nas nikad neće poznati kao mi sebe stoga je prvi korak ka iscjeljenju rađanje ljubavi prema sebi samom, rađanje empatije i suosjećanja za sebe i za sve što smo proživjeli. Svatko ima drugačije lekcije.
Zato kroz NOVU dnevnu rutinu koju uvodimo mi mijenjamo stare navike i obrasce koji nam više ne služe. U tom procesu mi svoju osobnost koju smo kroz život razvili približavamo “slici” koja je u Božanskom umu za nas. Sve sisteme u svom tijelu stavljamo u harmoniju i najvažnije je pritom da težimo ostvarenju unutarnjeg mira jer je naš utjecaj na okolinu ogroman. Ukoliko nam je bilo narušeno zdravlje to je vapaj naše duše koja nam pokazuje gdje je problem koji trebamo otkloniti i na što se fokusirati. Samo u SADA mi sve boli iz prošlosti možemo transformirati ili otpustiti. Svaka bolest i nastaje nevoljenjem sebe. Kroz iscjeljenje mi usklađujemo lijevu i desnu stranu mozga, usklađujemo mušku i žensku energiju u svom tijelu, a ujedno sebe kao ljudsko biće usklađujemo s Univerzumom. Na sve to utječemo visinom svoje vibracije.
Postajemo svjesni da živimo u elektromagnetnom Univerzumu i da smo i mi ljudi elektromagnetna bića. Stoga tu vrijedi pravilo, isto privlači isto. Često živimo u situacijama koje su gotovo suprotne od onoga što smo željeli živjeti jer nam život sam da situacije iz kojih možemo najviše naučiti i ostvariti ogroman osobni rast. Ponekad su takve situacije tu da se provjeri da li smo lekciju savladali ili ne. Učeći na vlastitom iskustvu polako sami slažemo mozaik svojih spoznaja i uviđamo kako je život zapravo škola u kojoj učimo za Bogove i Boginje. Učimo manipuliranje svojom energijom jer smo moćna bića. Stoga je važno da naučimo kontrolirati ne samo svoje riječi nego i misli koje mogu biti jako opasne ukoliko ih nesvjesno koristimo. Zato i imamo tako, naoko, “kaotičan” život kako bi u vrlo kratkom periodu došli sami do svih spoznaja kroz svoje iskustvo. To znanje, bazirano na osobnom iskustvu stvorilo je od nas majstora, iscjeljitelja, koji SADA svojim primjerom i bivanjem u trenutku može pomoći svima u svojoj okolini.
Onaj koji je stekao majstorstvo svojim iskustvom on je iscijelio svoj život spoznajom tko je on i koja je njegova svrha postojanja. Iscijelio se sam živjeći autentično! Spojio je svoju dušu sa svojim tijelom učinivši ga potpuno prohodnim, oslobođenim od svega što mu više ne služi, od svih blokada, pa sada Božanska energija života nesmetano teče njegovim tijelom spajajući pritom Nebo sa Majkom Zemljom.
Svjesni smo da je naše tijelo taj savršeni stroj koji svijet Duha manifestira u realnost kroz materiju. Kako dižemo svijest na viši nivo postojanja, mi SADA kreiramo potpuno drugačiji Novi svijet koji odgovara našem unutarnjem miru i stanju naše duše. Sve to “vani” SADA reflektira lakoću i mir koji je u nama. Ostvarili smo svoje Uzašašće. Jedno smo sa svime. Iscijeljeni smo!