JA SAM KOJI JESAM

Do sada su mnogi svjetlosni radnici “kanalizirali druge”, međutim, SADA je vrijeme za stepenicu više. Svatko je pozvan da se poveže sa svojom JA JESAM PRISUTNOŠĆU i tako uvijek bude u višoj dimenziji postojanja. Na taj način ostvarujemo svoje osobno Uzašašće i postajemo primjer svima u svojoj okolini kako bi i oni krenuli tim putem. 

Proces promjena, u kojima se nalazimo, najavljivan je kroz povijest kroz mnoge  proroke i Svete knjige. Međutim, mi više ne smijemo imati uporište u prošlosti i starim pričama. Trebamo spoznati da život uvijek postoji samo SADA i da je za naš život ključno kako se mi osjećamo u tom SADA. Nije važno što znamo, tko smo, kakav nam je položaj u društvu nego je važno što JESMO. Važno je da li smo se povezali sa svojim unutarnjim bićem i  počeli živjeti vođeni JA JESAM PRISUTNOŠĆU. Tada možemo reći, JA JESAM KOJI JESAM! Spoznaja da smo Božanska Iskra istovjetna sa Stvoriteljem momentalno poništava sve naše strahove. Naše je srce SADA otvoreno i osjećamo se voljeni, vođeni i sigurni. Znamo da nikad nismo sami i svjesni smo da smo sami sebe podigli na viši nivo postojanja u kojem nikakva “negativa” ne postoji. Ne postoje bolesti, loši odnosi, loši partneri ni bilo što što je niske vibracije koja je tako često bila dio “stare” 3D stvarnosti. Počeli smo živjeti u višoj dimenziji, u 5D. Ostvarili smo svoj san i SADA zajedno sa svima probuđenima kreiramo taj Novi svijet. Zato je narod Maja prestao zapisivati povijest i predviđanja jer su znali da 2012 .godine započinje stvaranje Novog svijeta. Naša Majka Zemlja je tada počela ostvarivati svoje Planetarno Uzašašće i SADA je finale. 

Stoga budite i svi vi dio ove čarobne stvarnosti koja se otvara pred nama jer svi mi u tu stvarnost unosimo svoju vibraciju, svoje osjećaje pa stoga potrudimo se da ta stvarnost bude najbolja koju uopće možemo zamisliti. 

Zato i jeste potrebno isključiti naš um jer je pun “starih” programa, uvjerenja i obrazaca koji nam više ne osiguravaju napredak i rast. Okrenimo se srcu koje je portal u više dimenzije i tako sebi i svima utrimo put kojim SADA svi trebaju proći. 

Kroz povijest su se pojavljivali izrazito prosvjetljeni pojedinci koji su bili veliki učitelji i svojim su životom pokazivali svima drugima kako treba živjeti. Međutim, danas je situacija drugačija. Na Planeti postoje milijuni Svjetlosnih radnika koji su imali zadatak da se probude puno prije svih drugih, da spoznaju kako naša “realnost” funkcionira, da trajno podignu svoju vibraciju i tako budu “svjetionik” svima oko sebe, odnosno i cijelom svijetu jer njihova energija ulazi u polje beskonačnih mogućnosti na koje smo svi spojeni. Zato danas svatko tko se probudi postaje učitelj svima, majstor koji živi autentično, upravo ono što je od Majke/Oca Stvoritelja i dobio zadatak. To je buđenje! BITI to što JESMO, a ne ono što nas je sistem kroz život naučio. Tako su generacije i generacije živjele u umu, a ne srcu. 

Ljubav i empatija je porasla na Planeti. Ženska energija sada raste na Planeti i dotiče srca svih ljudi, i žena i muškaraca. Te dvije energije SADA dolaze u balans i to je zapravo razlog zašto smo svi OVDJE i SADA.

Uz pomoć tih energija svatko od nas treba iscijeliti sve svoje boli, te otpustiti boli iz  prošlosti i vezanost na budućnost kako bi naučili živjeti u SADA. Time uravnotežujemo mušku i žensku energiju u sebi i živimo kroz svoju jedinstvenost i talente koje je svatko rođenjem donio na Zemlju. 

Ne trebaju nam za to ni škole, ni tečajevi, ni učitelji. Treba vam odluka da želite BITI biće ljubavi i svjetlosti i da nikad nećete odustati. Budite dosljedni! Tada jednostavno krenite i vaša JA JESAM PRISUTNOST će vas voditi. Naučite prepustiti se! Otpustite kontrolu i znajte da je sve u savršenom redu. Vi se prepuštate svojem VIŠEM JA koje živi u višoj dimenziji i pomaže vam cijelog života. Možda do SADA niste slušali taj tihi šapat svoje duše, ali on je oduvijek tu za vas. Učimo se “živoj vjeri”. Zato odbacite sve primisli o religioznom konceptu VJERE. VJERA je program koji mi prihvaćamo da je istinit za nas i po njemu živimo. To je naš Software, ako ćemo se izraziti kompjuterskim riječnikom. 

Stoga je vaša odluka u što ćete VJEROVATI jer ćete tako i živjeti. Uvijek živimo to što VJERUJEMO!

Zato vas još jednom pozivam prepustite se, znajte da ste JA JESAM KOJI JESAM. To je jedini guru kojem se trebate klanjati.  Vi ste Božansko biće i stopite se sa svojim fragmentom duše sa Višim Ja. Tako ćete ostvariti svoje osobno Uzašašće i tako ćete pomoći Majci Zemlji da i ona ostvari planetarno Uzašašće koje je u toku. Ostvarivši svoj unutarnji mir vi poništavate sve strahove i počinjete živjeti ljubav. 

Mi ljudi smo mikrokozmos, a sve “vani” što vidimo je makrokosmos  Kako unutra, tako vani. Vaš MIR širi se cijelim Univerzumom. Novi svijet je rođen!

Kako se zavoljeti, kako živjeti autentično, kako biti primjer svojoj djeci i svima u svojoj okolini čitajte u mojoj trećoj knjizi “Stvarnost Zlatnog doba u očima Boginje”