Ne možemo živjeti pozitivan život s negativnim umom

Shvatimo da živimo samo u SADA! Promijenimo fokus želimo li živjeti sretno i ispunjeno. Ukoliko nam je fokus na negativnim stvarima mi u ovom SADA sijemo sjeme sutrašnjih događaja. 

Realnost je ogledalo naše nutrine. Ukoliko smo puni, tuge, bijesa, krivnje trebamo maknuti te emocije iz sebe i podići si vibraciju tijela kako ne bi bili magnet za negativno u bilo kojem području života. Na nama je da uočimo što se događa u realnosti i popravimo to, pokajemo se, isplačemo se, molimo i meditiramo ukoliko “vani” u stvarnosti ne vidimo ono što bi željeli živjeti. Zato smo tu da TRANSFORMIRAMO stvarnost u sve NOVO i kreiramo svijet ljubavi, radosti, mira i obilja. 

Onog trena kada krenemo sa osuđivanjem i upiranjem prsta u “druge” to samo dokazuje da ne razumijemo da smo moćna Božanska bića koja sama rade izbore svoje stvarnosti onim što je u nama. To pokazuje da ne razumijemo kako “realnost” funkcionira, a najgore je to da istovremeno sijemo sjeme budućih događaja jer mi smo sukreatori sa Božanskom inteligencijom koja živi kroz nas. Energija života teče našim tijelom i daje nam to na čemu nam je fokus. Sve se događa istovremeno! Stoga, promijenite svoje misli i promijeniti ćete svoj život.

Više u knjigama na https://ljiljanaposavec.com/knjige/