Da li ste svjesni procesa Uzašašća u kojem je sada cijeli svijet?

Da li ste se pitali što se zapravo događa? Kako to da se sada sve vlade u svijetu brinu o našem zdravlju, a nikad do sada im nije to bilo važno. Razlog je zato jer je sada cijelo čovječanstvo u procesu kada postajemo, moglo bi se reći, super ljudi, kada svaki čovjek ostvaruje svoje Uzašašće zajedno sa svojim fizičkim tijelom. Svatko od nas si otključava svoje prirođene sposobnosti kako bi od sada nadalje živjeli sretno i ispunjeno. Sve to se događa zato jer je Planeta Zemlja, naša Majka već ostvarila svoje planetarno Uzašašće i počela život na višem nivou postojanja.

Vlade se ne brinu za naše zdravlje nego nas sada strahom od virusa i dalje žele držati pod kontrolom, žele nam spustiti vibraciju i onemogućiti nam proces osobnog Uzašašća. Zato su mnogi pod pritiskom pristali na vakcine koja nema funkciju zaštite nego kontrole osobe koja primi vakcinu. Cijelo je čovječanstvo sada u tranziciji. Svi stari sistemi se urušavaju i vrijeme je da počnemo uživati na ovoj predivnoj Planeti. Ona je naša Majka koja će nam osigurati sve za savršeni život u momentu kada čovječanstvo ostvari ujedinjenje i počne disati kao jedan organizam brinući se o svakom pojedinom biću. Proces traje i ne može se reći gledano kako mi mjerimo vrijeme kada će se to dogoditi. Sve ovisi od nas samih i količine ljubavi i posvečenosti koju svi mi stavljamo u taj proces. Više nitko neće raditi za preživljavanje. Počnimo živjeti u skladu s tim za što smo rođeni što znači da se sada ponovno usklađujemo sa božanskom inteligencijom u nama.

Dijelim odlomak iz moje knjige „Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena“

Naš život je najveća vrijednost u Univerzumu, zato ga trebamo zaštititi

Nalazimo se u periodu kada je i te kako potrebno biti mudar i napraviti prave izbore za sebe i sve one koji su vezani na nas, jer će upravo naše odluke SADA odrediti naš put kojim ćemo krenuti i budućnost koju ćemo živjeti. Svaka naša odluka utječe najviše na našu djecu i unuke. Mi njih uvijek učimo samo svojim primjerom, pokazujemo da sami živimo u strahu i slijepoj poslušnosti  tako da je krajnje vrijeme da se zapitate kakvu poruku odašiljete svojoj djeci kada si stavljate masku na lice. Znate li da vaše dijete osjeća vaš stres, zna da nešto nije u redu i kako se vi god pravili, nije to ništa, vi ga SADA svojim primjerom odgajate tako da ono potpuno gubi svoj integritet, kao što ga i vi gubite svojom šutnjom i nedjelovanjem. Što mislite kakve su misli vašem djetetu u glavi,  moram se zaštititi, nešto me napada, ovaj svijet je neprijateljsko mjesto za živjeti…. Ta maska potpuno zatvara dotok svjetla u život vašeg djeteta. Uči ga pokoravanju, a samim time vi mu sami  sada oduzimate pravo na slobodnu volju koja mu je dana samim rođenjem.

Iz medicinske struke stalno dobivamo potvrde koliko je nošenje maski štetno za ljudsko zdravlje, pogotovo za malu djecu, jer im uništava i fizičko zdravlje i stvara potpuno destruktivno razmišljanje o svijetu u kojem odrastaju.

Što se zapravo treba dogoditi da se roditelji počnu zauzimati za svoju djecu. Osvijestite da je svako dijete dar Božji. Roditelji su ih dobili na odgoj i njegovanje kako bi djeca izrasla u snažne i samopouzdane osobe, kako bi odrastajući razvila sve svoje potencijale.

Zar još ne uviđate koliko ste bezdušni postali jer ni čak kad su vaša djeca ugrožena vi ne reagirate tako da vas se i dalje može ucjenjivati do te mjere da izlaz iz ove situacije u kojoj ste potpuno nemoćni, niti ne tražite. Život vašeg djeteta koji ste dobili  kao i vaš život, neprocjenjivi su.

Zapitajte se da li stvarno želite da vaše dijete izraste u „poslušnika“ koji nikad neće imati svoje mišljenje, samo zato jer sada nemate hrabrosti reći dosta režimu, dosta je sa manipulacijama.

Zato više nema opravdanja biti “tiho” i nadati se da će se stvari srediti same od sebe. Ne, neće se ništa srediti sve dok jasno i glasno ne kažete: „Ne pristajem na ništa što ugrožava moj i život moje obitelji“.

Vrijeme je da shvatimo tko smo, da znamo svoju moć i da iskoristimo sve svoje potencijale u pomaganju svima drugima. O tome se radi. Radi se o vašem BUĐENJU, o spoznaji da ste do sada živjeli u iluziji u kojoj više ne trebate biti. Oni koji su do sada manipulirali našim životima žele i dalje imati robove koji će raditi za njih.

Zašto nas se prisililo nositi maske i zašto trebamo držati razmak od dva metra?

Zato jer kada se družimo, smijemo, kada smo sretni, veselimo se i dodirujemo, mi prenosimo pozitivnu energiju života između sebe, jer uvijek smo povezani „nevidljivim nitima“, tada  razmjenjujemo korisne bakterije koje nam čine dobro, naša tijela luče hormone sreće i mi jedni drugima pomažemo biti zdravima, a sa maskama si konstantno narušavamo imunitet.

Kada se družimo otključavamo jedni drugima uspavane kodove i tako potičemo buđenje kod svih koje sretnemo.

Nošenje maski onemogućava nam da zbog stresa koji nošenje maski izaziva, mi nemamo visoku vibraciju i sve to nam ne dozvoljava da napredujemo u evoluciji čovječanstva koja se sada događa na cijeloj Planeti. Vidite da je cijeli svijet „zatvoren“. Kad bi priča o širenju bolesti bila istinita, već nas ne bi bilo. Zato opustite se, vjerujte, sve je sada božanski vođeno i svi smo mi zaštićeni.