Nemojmo sada na kraju pasti na ispitu

Nemojmo sada na kraju pasti na ispitu.

Sve nam je jasno, budni smo! Razumijemo da nas se manipuliralo tisućama godina. Znamo da nas se lagalo i da sada zapravo ne znamo što je istina.

Znamo da smo “loše” prolazili kroz život zato jer smo bili uvijek u niskim vibracijama. Bili smo tako programirani.

Zato,  tko zna bolje od nas samih što nas veseli. Svakog veseli nešto drugo.

Zar smo toliko zastranili da nam je teško uložiti napor da sami sebe razveselimo i podignemo si vibraciju? Ako se sada ne pokrenemo, onda nam nema pomoći.

Na visokoj vibraciji nema ničeg lošeg, nema zla, nema bolesti, nema neimaštine!

Stvoritelj nam je dao sve mogućnosti, a za razveseliti samog sebe ne treba ništa osim malo vremena i ljubavi prema sebi. 

Upravo zbog akumuliranja ljubavi u sebi je i bila cijela ova igra. Pitajmo se da li smo usvojili Isusov savjet: “Ljubite bližnjeg svoga kao samoga sebe”!?

Kako ćemo ljubiti druge ako nismo naučili voljeti sebe, ako nam je teško napraviti sve potrebno da bismo sebe usrećili. To nam treba postati prioritet.

Samo tako ćemo ostvariti sretan svijet. Svatko treba postati odgovoran za sebe kako bi održavao svoje zdravlje i kako bi živio autentično. To nam je jedini zadatak. 

Sve ostalo nam je dano! Trebamo tražiti, jer mi ljudi nismo gori od životinja koja imaju svoja staništa i hranu besplatno.

Na svijetu ima obilja za deset puta više stanovnika nego nas sad ima. Nikad se nemojte osjećati da ste višak. Ovaj svijet treba upravo vaše talente koje ne živite jer mislite da time ne možete zarađivati. Možda i trenutno ne možete, ali kada ćete se cijeli dan posvetiti svojim talentima to će vas u potpunosti ispuniti i biti ćete cijeli dan sretni i u miru. 

Zato prestanite gledati što se događa “vani”.  Zavirite u svoju nutrinu kako bi spoznali što je to za čim vaša duša žudi. Koji vam je talenat dan, a koji trebate dijeliti s drugima?

Neka vam na tom putu otkrivanja vašeg puta pomogne knjiga “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena” koja je rezultat svih mojih spoznaja i uvida. Iako sam punih trideset godina radila kao administrativni i knjigovodstveni radnik, odlaskom u mirovinu našla sam dovoljno vremena da se posvetim sama sebi, da se upoznam, zavolim i da počnem raditi ono što je do tada bila neotkrivena strast za mene. Počela sam pisati sa pedeset pet godina. Potičem vas da pročitate moje knjige i da sami otkrijete što je to što vi trebate dati ovom svijetu. Tek tada će vaša duša ostvariti svoj unutarnji mir.  

Knjigu možete naručiti putem ove stranice.