Jutarnje razmišljanje

“Ako smo božanska bića u kojima tinja Božanska Iskra, zar ne možemo TRAŽITI da regeneracija Planete prođe potpuno mirno, da se ljudi probude u tren oka i ako su primili poziv da se odmah SADA vrate u okrilje Oca našeg nebeskog”?
Sva uvjerenja kojima smo bili programirani su negativna i u svima je prorečeno da ljude očekuje veliko “zlo”. 
Ne, to nije istina. Svatko od nas ima SLOBODNU VOLJU i u ovom SADA bira svoje sutra!
Uskoro ostajemo bez “VREMENA’ jer vrijeme je iluzija koju smo usvojili programiranjem od rođenja. Počinjemo živjeti u pravoj realnosti vječnog SADA jer prošlost i budućnost ne postoje, a mi smo se svojim mislima uvijek zakačili za događaje iz prošlosti ili za želje za budućnost.
Mi smo se promijenili i SADA kreiramo NOVI SVIJET ljubavlju. Zato i Majci Gaji šaljemo svoju ljubav svakodnevno pa će cijeli proces proći mirno i svaka će osoba puna ljubavi biti zaštićena. Sada se u cijelom svijetu formiraju zajednice novog čovječanstva. Naš život ovisi isključivo o nama samima.
Ukoliko ste puni agresije i niste je se spremni odreći i tu negativnu energiju transformirati u ljubav i svjetlost,  spoznajte da ćete sami snositi posljedice svojih misli, riječi i djela. Sve to možete ostvariti otpuštanjem i oprostom. Ukoliko još i blagoslovite osobe i situacije u kojima ste bili povrijeđeni vi se potpuno oslobađate prošlosti.
Spoznajte što znači živjeti u SADA. Više o svemu u knjigama:- “Slobodna volja Ključ za ispunjenje i osobno Uzašašće” i- “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena” koje možete naručiti na ovoj stranici.