Kako prepoznati svoju moć

Isprobajte je! Često objavljujem kako “sirće” rasčišćava atmosferu,  rastvara guste sive oblake i otvara nam plavo nebo sa suncem. Kada sam prvi puta čula za tu mogućnost, nisam ni trenutka čekala. Uzela sam sve potrebno i išla isprobati da se sama uvjerim u ono što sam čula. Najvažnije je da uopće nisam sumnjala da li će se to tako dogoditi. Dodala sam svoju molitvu i uz svoju “živu vjeru” čekala rezultat. Međutim, mnogi nisu razvili svoju “živu vjeru”. Ona treba biti 100% nepokolebljiva jer vi trebate u tom trenutku znati tko ste i kako “realnost” funkcionira. Tu nema mjesta sumnji. Ukoliko još niste sami pronašli te odgovore tada ćete vi sami sebe sabotirati jer ne vjerujete u svoju moć kreiranja.  Umjesto sebi i dalje vjerujete svima onima uz koje ste odrastali, a koji su vas uvjerili kako niste važni i kako ništa veliko ne možete postići u životu. Tada zapravo živite u uvjerenjima s kojima ste odrasli i koje ste prihvatili kao “svoju istinu” bez obzira što je došla od “drugih” ljudi. Vrijeme je da osvijestite da je svaka osoba na svijetu original i da nitko ne može znati vašu istinu jer je ona u vašem srcu. Ono što ste kroz razne sisteme naučili pohranjeno je u vašem umu, a um nema širinu i spoznaju koje ima srce koje vas povezuje sa Stvoriteljem i svim višim  dimenzijama. Zato je najvažnija vaša svijest o sebi i o tome koliko vi sebe cijenite,  gdje se vidite i da li ste spoznali što je to što možete dati svijetu kako bi svima bilo bolje. 
Upravo vaše mišljenje o sebi samima kreira vaš sutrašnji dan. Ukoliko se vi u ovom trenutku ne vidite vrijednima da živite svoj najbolji život i ne mislite da to zaslužujete i da već sada postoje uvjeti za takav vaš život, tada ćete i dalje živjeti u starim obrascima, smatrajući da je život težak i da trebate i dalje “teško raditi” da bi preživjeli. Tako ćete sami kreirati i dalje svoj mizeran život.
Međutim, spoznaja s kojom osjećate svoju snagu i iskustvo koje ste stekli isprobavajući svoju moć, izgradilo vam je samopouzdanje i otvorilo vaše srce još jače. Spremni ste živjeti punim plućima, bez straha, tako da sada znate da ćete uvećati sve na što obraćate svoju pažnju. Sada znate da ako “reagirate” na vanjske događaje, vi ih samo povečavate. 
Međutim, znajući svoju moć, vi ste svjesni da se možete početi igrati i život više ne doživljavati “tragično” jer sve to negativno što vidite da se događa u SADA, vi možete “transformirati” u pozitivno. 
Vjerojatno svi koji ovo čitate ste pozvani da to i radite, jer u Univerzumu nema slučajnosti. Sve je točno isplanirano i dio je Božanskog Plana za oslobođenje čovječanstva. Povezujemo se sinkronicitetima.  Na nama je da slijedimo taj svoj unutarnji osjećaj i da odradimo svoj dio, odnosno da slijedimo svoje unutarnje vodstvo kamo god nas osjećaj odveo. Najbolje je isključiti svoj um i prestati analizirati, jer ponavljam,  naš um ne može nikako spoznati tajne Božjeg puta.
Vježbajte “živu vjeru” na sitnicama pa ćete uspjeti uskoro i sa velikim stvarima. Sada nam se otključavaju svima naše blokirane sposobnosti tako da nam je jača intuicija, moći ćemo komunicirati telepatijom, a mnogi sada uočavaju svoje iscjeljiteljske sposobnosti.
Prije nekoliko godina i ja sam prepoznala svoju strast za pisanjem. Shvatila sam da ne iscijeljujem energetski već da moje riječi isto djeluju  iscjeljiteljski i da pomažu svima koji ih čitaju. Sada razumijem da svaka aktivnost u koju mi uložimo ljubav djeluje iscjeljiteljski jer je ljubav ta Božanska “sila” koja protječe kroz sve nas. 
Naš je život čista ljubav, međutim, neki smo od rane mladosti zatvorili svoja srca i nismo bili do sada spremni prepustiti se životu. Nismo imali povjerenja u to da smo uvijek vođeni, voljeni i zaštićeni. Što se više prepuštamo, to se i naše zatvoreno srce još više otvara tako da svakodnevno imamo sve više i više novih spoznaja.
Sada smo sve opušteniji tako da sada znamo da kvaliteta našeg života ovisi od količine odmora, a ne teškog rada. Spoznajemo da smo živjeli potpuno u krivim uvjerenjima.  
Zato SADA zbog ljubavi prema svim članovima svoje obitelji i prijateljima kao i svim ljudima svijeta želimo podijeliti te naše spoznaje sa cijelim svijetom.
Znamo da smo TRANSFORMERI i da sada zajednički mijenjamo sliku svijeta jer znamo da je sve to vani PROJEKCIJA naše nutrine.
Konačno, nakon toliko godina uživam jer ponovno jačam svoju maštu. Dozvoljavam si unutarnjim okom “vidjeti” samo pozitivne i dobre stvari za sebe i sve ljude svijeta. Svjesna sam sve povezanosti jer nikad nismo ni na trenutak odvojeni jedni od drugih, od prirode i Izvora/Stvoritelja. 
Zapravo, nema ničega što nije Bog. Sve je modifikacija jedne te iste energije, a nama ljudima dana je slobodna volja da sami biramo svoja iskustva koja kasnije i doživljavamo.
Zato budimo primjer u svojim zajednicama i pomognimo probuditi sve u svojoj okolini koji i dalje spavaju jer još uvijek nisu otpustili stara uvjerenja. Ona ih drže zatočene u dualnosti zbog osjećaja straha koji nisu otpustili. Time i dalje kreiraju život koji NE ŽELE živjeti.
Dajmo sve od sebe da se sutra u ljubavi ujedine milijarde ljudi, zbog portala 12.12. da se spoje srcima i tako izazovu taj dugi očekivani bljesak ljubavi koji će probuditi i sve uspavane. 
Neka nam sutrašnji portal otvori vrata Novog svijeta kako bi se rodilo Novo čovječanstvo.