Znati nešto i imati osobno iskustvo nije isto

Oko trideset godina bavim se osobnim rastom jer je meni osobno trebalo posložiti svoj život koji je bio u rasulu. Devedesetih godina nisam mogla nešto “uguglati” i dobiti odgovor. Uglavnom sam prave odgovore dobila tek kad sam nešto iskusila na svojoj koži. 
Vjerujem da svi ne trebaju proći put koji sam ja prošla, nego znam da svatko ima svoju ulogu koja mu je dodijeljena i da je treba ostvariti jer ako to ne učini, možda neće motivirati sve one koji su mu povjereni. 
Sada je vrijeme da svi shvatimo da nitko nikog ne treba ništa učiti, ali svatko treba živjeti to što se od njega zahtjevalo jer samim njegovim bivanjem on odašilje određenu frekvenciju u svemir i s time djeluje na svoju okolinu i na cijeli svijet. 
Trebamo razumjeti da loša iskustva nismo imali da nas se kazni. Baš takva iskustva bila su nam potrebna da se osobno osvj se seedočimo i znamo kako se osjeća svaka osoba koja proživljava to što se i nama dogodilo.  Mi smo tu da svojim unutarnjim mirom pokažemo svijetu da smo upalili svoje unutarnje svjetlo i da nas zato nikakva tama više neće dodirnuti jer mi sada svijetlimo, a tama nestaje kad se upali svjetlo. 
Sada smo svjesni kako realnost funkcionira, svjesni smo svoje osobne snage i znanja dobivenog kroz iskustvo, kojim sada možemo pomoći svima koji nam se obrate. Zato je iskustvo jedino pravo znanje. Čak ni ne trebamo tražiti one kojima je naša pomoć potrebna, oni će se sami javiti. 
Sada je sve Božanski orkestrirano tako da se možemo opustiti i znati da smo odradili veliki posao. Dozvolili smo si imati najgora iskustva i uz sve to što smo proživjeli mi smo u svom srcu zadržali ljubav. 
Dakle, dovoljno je da i dalje  BUDEMO to što jesmo! Ne trebamo ništa teško raditi. Samo BITI! Vidim da mi ovih dana ta šira slika dobiva konture, a koju prije nisam mogla obuhvatiti i sve pomalo dolazi na svoje mjesto. 
Znam da je nekima sve ovo novo i da želite sve odgovore odjednom. Zato si dajte truda i čitajte, istražuje sami. Sve je već objavljeno. Moj cijeli život je uložen u ovo o čemu vam pišem. Šest godina vodim ovu stranicu i objavljujem iste stvari zato jer su to moje spoznaje o ovom trenutku SADA u kojem živimo.  Ni prošlost ni budućnost ne postoje. 
Mi ljudi sami svakodnevno, razne nemile događaje, unosimo u ovaj SADA kada  razmišljamo i žalimo za prošlošću ili pak imamo strahove od budućnosti. Mi si sve radimo sami. Kritikujemo, osuđujemo, analiziramo. Znam da svojim fokusom na nešto šaljemo Univerzumu poruku, daj mi još toga. Univerzum ne prosuđuje da li je to dobro ili ne za nas. Svojom smo vibracijom tražili i dobili traženo. Uvijek!!!
Oni koji se tek sada počinju buditi ne mogu to prihvatiti. Nisam ni ja nekad davno mogla prihvatiti pa mi je prva misao bila, pa zar sam luda da si želim takvo zlo. 
Tada nisam razumjela da mi biramo visinom svoje  tjelesne vibracije i nisam razumjela da u Novi svijet ne mogu ući svi članovi naših obitelji koji nisu uspjeli počistiti svoju negativu kao ni karmičke repove koje su vukli za sobom. A ja želim i njih povesti sa sobom kao što i vi želite povesti svoju obitelj. Zato je netko iz svake obitelji sve to trebao odraditi u fizičkoj 3D realnosti. 
Da li sada razumijete zašto ste imali tako težak život?!Da, bili smo dovoljno “ludi” da se prijavimo kao dobrovoljci još prije našeg rođenja i zato smo oduvijek bili drugačiji. To je zato jer smo oduvijek mislili srcem, reagirali srcem i konflikti su bili neizbježni sa onima koji nisu mislili srcem. 
Nakon svih mojih iskustava znam da nema odustajanja bez obzira na neslaganje okoline ili onih koji čitaju objave. Pred ciljem smo!Veseli me to da moja stranica ima svakim danom sve više onih koji je prate tako da od ljeta ima više od 600 novih pratitelja. Mene ne zanima broj nego mi je to pokazatelj buđenja ljudi, naročito muške populacije.
Presretna sam što sam u svoj život privukla mnoge divne osobe s kojima sada uživam u predivnom prijateljstvu, razumijevanju i potpori. S njima je sve lako i sve glatko teče. 
Utvrdite sami za sebe koliko ste napredovali u svom iskustvu. Da li živite sve to što ste kroz život naučili? Pogledajte svoj napredak koji se očituje koliko ste postali bolji čovjek. Vidite kakav ste čovjek bili nekad i kakav ste danas. Da li ste izgradili svoj karakter i poboljšali sve ono što su vas programirali, a vi znate da je sve to laž. Da li ste usvojili nova uvjerenja i nove navike? Da li živite u skladu sa svima drugima, prirodom i Bogom?
Srčana čakra Planete je otvorena i sada cijeli svijet može osjetiti energije ljubavi koje su nam poslane od Stvoritelja.
Zato se sada budi veliki broj muškaraca koji također otvaraju svoju srčanu čakru jer je preko 75% žena već budno. Žene su oduvijek mislile srcem. Tako će se polako smanjivati dominacija muške energije i nivo agresije na cijeloj Planeti opada. 
Osjećam se divno jer mi ruka gotovo sama piše. Ne razmišljam, samo pišem! Moj um odmara, a ja pišem što mi srce šapuće. Tako bi svi trebali raditi to za čim im srce žudi.
To je ta viša svijest, to je prelazak na Kristovu Svijest, zajedništvo i ulazak u “Zlatno doba”. 
Upravo o tome i jeste moja knjiga “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena koju sam nedavno izdala. Neka vam ona posluži da sami nađete svoj put i ostvarite svoju transformaciju. Nema tog gurua koji zna što vi trebate učiniti. Knjiga će vas potaknuti da krenete i dođete do “svoje istine” i da je živite.  To će biti vaša poruka svijetu!