Mi i dalje živimo u čarobnom svijetu, nikad ni nismo izašli iz RAJA

Zamislite da živimo u čarobnom svijetu u kojem si nešto jako želimo i to se ostvari, gotovo odmah. Do sada je trebao proteći duži period pa da nam se želja ostvarila. Vraćamo se u nultu točku kada će se sve početi događati istovremeno. SADA se sve to događa. To je naša stvarnost. I oduvijek je bila. Mi smo ti koji određujemo svoja iskustva. Bila nam je dana slobodna volja da stvaramo svijet u kojem živimo. I što smo stvorili? Što mislite zašto su nestajale civilizacije?

Zapitajte se da možete birati Novu stvarnost, da li bi sve vaše želje uvijek bile na korist svih ljudi svijeta, na korist životinja i biljaka, cijele prirode i naše Majke Zemlje? Ako ne, tada bi povrijedili tuđu slobodnu volju što je veliki prekršaj i ne može se više tolerirati.

Da li smo svi mi svjesni koliko još uvijek ima zlobe, pakosti, osjećaja krivnje i ljutnje i ostalih negativnih emocija koje još uvijek žive u nama i koje nas izjedaju iznutra jer ih nismo otpustili. Zato se ni ne osjećamo dobro. Stoga, kad nismo dobro, kada se ne osjećamo sretno u vezi sebe samih, mi ni ne možemo doživjeti stvarnost u kojoj bi se osjećali jako dobro. To su vibracijski dvije različite stvarnosti. Naše tijelo tada vibrira niskom vibracijom i ne može prihvatiti tu divnu stvarnost više vibracije. Zato nam je potrebno podići si vibraciju, odnosno razumjeti kako funkcionira svijet u kojem živimo. To nam treba biti prioritet kako bi sami sebe promijenili, kako bi mogli biti primjer i poticaj drugima da i oni sami počnu sebe mijenjati.

Zaboravite razne tehnike, okrenite se u svoju nutrinu i pitajte svoje tijelo kako da mu pomognete da se osjeća najbolje moguće. Pitajte kako da se oslobodite svih blokada, svih boli, umora i svega što vas spriječava da idete naprijed. Naše je tijelo remek djelo Stvoritelja i mogućnosti su nevjerojatne. Nema u Univerzumu ništa savršenije od ljudskog tijela. Nažalost, tome nas nitko nije naučio. Međutim, sama sam iscjeljujući svoje tijelo kroz godine spoznala što sve možemo i zato znam da mi sami sebe možemo potpuno iscijeliti, naravno ako VJERUJEMO u to. Zato nam je jedini posao okrenuti se u svoju nutrinu i naučiti komunicirati sami sa sobom. Naučiti vjerovati životu, toj božanskoj energiji koja struji kroz nas da nas uvijek vodi i da nekad i “loše” stvari trebamo doživjeti kako bi spoznali ono što nam treba za naš najbolji život. Trebamo naučiti “slušati” i čuti odgovore koje dobivamo jer oni dolaze na razne načine.

O svemu tome mogu vam ispričati svoju priču i svoje iskustvo. Ne trebate sve učiti na vlastitim lekcijama. Možete na vlastitu promjenu biti inspirirani mojim primjerom, a možete i dalje učiti uz “packe” po svojim prstima. Imate slobodnu volju.

Većina mojih spoznaja opisana je u mojim knjigama koje i vama mogu biti oslonac na putu vaše transformacije. Sada se u cijelom svijetu odigrava finale kada se sve počinje materijalizirati u Novoj stvarnosti. Novi svijet je kreiran. Budite i vi sudionik stvaranja rajske stvarnosti za cijeli svijet.

Stvorite u sebi vizije svijeta u kojem će cijelo čovječanstvo uživati u ljepotama predivne nam majke Zemlje. Sve takve vizije kreirati će momentum kada će bljesak naše unutarnje svjetlosti iz naših srca povezati nas u Novu mrežu 5D stvarnosti. Naša Kristova svijest raste svakim danom jer svi smo mi povezani srcima koja su portal u više dimenzije.

Više na stranici: