Mi smo “spasioci” koje čekamo

Kako napredujemo sve više u svom osobnom rastu to su “lekcije” sve teže. Uspinjemo se, put je sve strmiji. Samo mala greška može nas koštati života. Međutim, ne bojte se. Davno ste prešli granicu snova i odavno “mislite” srcem. Samo niste sigurni, nemate potporu od najbližih i iskustva kakva vi sada imate, nitko u vašoj okolini nema. Ne uznemirujte se. Jednom kada ste počeli misliti srcem, više nećete “pasti”. Trebati će još neko vrijeme da sami spoznate da vam NIŠTA, ali baš NIŠTA na ovom svijetu NE MOŽE naškoditi, osim ako vi sami mislite da može. Dakle, uvijek ste žrtva vašeg uma koji vas stalno sabotira. Trebate naučiti zapovjediti svom umu da se makne i da više nema pravo glasa. Sami sa sobom porazgovarajte i odlučite, ali stvarno odlučite, da vas od SADA srce vodi. Slušajte taj svoj glas intuicije ili unutarnji osjećaj koji zna koji je pravi put kojim trebate ići. Sve što vam treba za sretan i ispunjen život je u vama. Svatko od nas je dobio jasne upute koje su samo za vas ali se trebate potruditi i to sami spoznati u monologu sami sa sobom. Kako ćete to učiniti čisto je vaša stvar jer vi i sada imate određenu vrstu unutarnjeg monologa. Trebate znati da ste vrijedni, posebni i da je baš SADA vaša mudrost potrebna ovom svijetu. To što ste sami spoznali kroz život, to je TO što trebate podijeliti sa svijetom. Uglavnom su to svi vaši “padovi” i najteža iskustva koja ste doživjeli, ali upravo ona su vaše najveće blago jer time možete pomoći milionima koji se sada muče s istim problemima.

Znam da je to tako jer sam i sama pišući o svemu što sam doživjela pomogla mnogima koji su se prepoznali u mojim riječima. Baš zbog svega što sam prošla znam da probleme i imamo zato jer smo od rođenja bili krivo odgajani kao i sve generacije prije nas. Cijelo je čovječanstvo porobljeno prevelikim analiziranjem i umovanjem, a da toga nije svjesno. Živjeli smo pod dominacijom muških energija tisućama godina. Sada se oslobađamo okova koji su nam putem kolektivne svijesti nametnuti. Okrenimo se u svoju nutrinu i potražimo odgovore, izblansiramo energije u svom tijelu. Dozvolimo da se ženska, kreativna energija probudi bez obzira kojeg smo spola. Tako će svatko naći sve ono što treba SADA dati ovom svijetu. Zbog toga ste rođeni. Učinimo sve za sebe i sve buduće generacije. Neka Planeta zasja u svom svojem sjaju. Mi smo tu da budemo provodnik, kanal Božanske ljubavi i svjetlosti. Zato upalite svjetlo u svom srcu i sva tama će nestati. Do SADA je cijeli svijet živio kroz tri donje zemaljske čakre. Sada se energija podigla u srce. Kada će to učiniti dovoljan broj ljudi, svjetlo koje će tada zasjati pomoći će Majci Zemlji da ostvari svoje Planetarno Uzašašće. Zbog toga smo svi mi tu. Da pomognemo Planeti jer će preko nas svjetlo s Neba biti spušteno na Zemlju. Mi svi smo akteri filma u kojem smo ujedno i glavni glumci i režiseri i scenaristi. Svi smo povezani i ne možemo odustati jer bez našeg angažmana puno toga se neće odigrati. Zato osvijestite koliko ste važni i odigrajte ulogu koju vam je Stvoritelj namijenio. Budite autentični i vaš život će svakim danom biti sve više u balansu. 

Moj je život zadnjih godina, a naročito zadnjih mjeseci jako težak. Zapravo, često sam osjećala kao da mi je život ugrožen. Upravo zbog toga sam i smatrala da je u pozadini nečije “tuđe” djelovanje dok nisam shvatila da je sve to igra mog uma. A moj um kao i vaš um dio je Jedne svijesti, kolektivne svijesti. Obzirom da se ne slažem sa velikom većinom događanja oko mene i to nisu moji izbori, ograđujem se od bilo kakve osobne odgovornosti. Kolektivna svijest djeluje na sve putem svih elektronskih veza, svih uređaja kao i društvenih mreža. Sve su to sredstva kontrole. Zato SADA oslobađam sebe od vezanosti za internet, od svih društvenih mreža, od TV programa, od praćenja tuđih negativnih razmišljanja, od bilo kakvih negativnih vijesti, od implantanata i svakog miješanja u moj život, a na što nisam svjesno pristala. Sve to su “stari” programi u umu koji su me držali u blokadi. Sve to otpuštam i transmutiram ljubičastim plamenom u ljubav, radost, mir i obilje. 

Sjetite se, vi ste SUVERENO i SLOBODNO BOŽANSKO BIĆE. Nitko, ali nitko nema pravo miješati se u vašu slobodnu volju  bez vašeg pristanka. Sve vlasti ovog svijeta nametnule su nam svoju samovladu. Vlade nisu tu da vladaju nama, nego da provode volju naroda. A naša volja je da živimo, slobodni i u miru. Nitko nam nema pravo nametati svoju volju. U cijelom svijetu je SLOBODNA VOLJA ljudi narušena. Zato i jesmo SADA u procesu TRANSFORMACIJE. Svatko sam svojim riječima može, sve što nije u skladu sa vašom istinom, transmutirati u ljubav, radost, mir i obilje. To nam je SADA svima posao. 

Najvažnije od svega je da trebamo razumjeti svoju višedimenzionalnost. Naša duša živi istovremeno u više dimenzija. Sada razumijem da mi sami određujemo dimenziju u kojoj živimo osjećajem koji imamo u vezi sebe samih. Naša individualna svijest prati visinu vibracije koju imamo u svom tijelu. Ako se u vezi sebe NE OSJEĆAMO super mi i dalje sami kreiramo iskustva u kojima doživljavamo dualnost. Time dobivamo priliku da u ovome OVDJE i SADA izaberemo sve ono što ŽELIMO.  Dakle, ako se konstantno osjećamo super i ushićeni smo što smo živi, zahvalni na daru života, sva naša iskustva postati će nevjerojatno lijepa. Zapamtite, ključevi sreće su uvijek u vašim rukama. Koliko sebe volite, tako i živite. I meni je bilo teško povjerovati da sam si sama kreirala težak život. Međutim, sada razumijem da su iza svih događaja bili moji izbori. Nažalost, većinu života si nisam bila prioritet, nisam si bila prva. Nisam razumjela da je sve što doživljavam posljedica osjećaja sebe same. Nisam razumjela da misao stvara osjećaj, a da osjećaj stvara vibraciju tijela. Sada znam da smo mi sami i uzrok i posljedica. Iz svog iskustva znam da je sve to “vani” moja kreacija.  Zato zaustavljam i otpuštam sva stara uvjerenja, obrasce ponašanja, ugovore, dogovore, zavjete i sve što više ne služi mojem najvećem dobru.

Kada si radom na sebi podignemo vibraciju tijela mi se povezujemo sa svojim dijelovima iz viših dimenzija. Povezujemo se da svojim Višim JA. Tada počinjemo živjeti na višem nivou postojanja. Mi smo moćna bića.  Zato nemojmo nikad više “reagirati” na to što se “vani” događa i čemu SADA svjedočimo jer je to sve rezultat našeg ego uma i naših prošlih misli. Samo ih pustimo da prođu. Nemojmo reagirati na ono što NE ŽELIMO živjeti. Život nas stalno testira. Promatrajmo igru i u ovom SADA napravimo novi izbor, ako nam se ne sviđa to što vidimo. Ukoliko se opet zakačimo i počnemo analizirati “stvarnost” koju “vidimo” znači da još uvijek ne razumijemo kako ovaj svijet funkcionira. Podignimo stoga svijest na viši nivo, sanjamo najljepši život za sebe i cijeli svijet i gledajmo čaroliju koja se događa. Mi nikad nismo bili odvojeni jednu od drugih kao ni od Stvoritelja. Nama ne trebaju ni tehnike ni posrednici. Kada u SADA u svoju viziju unesemo svoje emocije ta vizija će se ostvariti jer tako pokrećemo Božansku energiju u našem tijelu (e-motion = energija u pokretu). Stoga, vodimo računa o svojim mislima. Kada i tu lekciju savladamo, mi smo položili ispit za Boga ili Boginju i vrata Zlatnog doba su nam otvorena.

Više u knjigama na https://ljiljanaposavec