Sistem nas kontrolira i ometa kako ne bi bili svoji, originali

Zadnje dane dobivam zanimljive ponude. Neki “lik” mi je ponudio da počnem širiti istinu, tako da me je to pitanje zbunilo jer sam mislila da to godinama radim. Namjeravam nastaviti svojim putem, tako da će se gospodin prepoznati u tekstu i znati će odgovor.
Svi znate da smo svi na FB na “rentgenu” tako da se provjerava svaka naša misao pa ni nema više potrebe da se to ne objavi javno. Možda će neki uspavani pitati, pa da li je to moguće, te će tako pokrenuti i svoj proces buđenja.
Ima i nekih malo veći “faca” koji su mi poslali poruku u kojoj je pisalo da ima u svijetu jako puno bogatih, ali bez ideja. Kažu mi u poruci da je njih lako zamijeniti međutim rijetki su oni koji imaju ideje i njih se ne može nikada zamijeniti… Voljeli bi znati da li im se želim priključiti.
Ne, ne priključujem se nikome. Konačno sam svoja, original, ono o čemu pišem i o čemu su moje knjige “Slobodna volja Ključ za ispunjenje i osobno Uzašašće” i “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena”. Teško istina dolazi do ljudi, ometanja su velika tako da me se na sve načine spriječava da svoje knjige doštampavam i distribuiram kako bi se informacije iz njih proširile do čim većeg broja ljudi.
Ukoliko se SADA ne uključe svi sa svojom ORIGINALNOŠĆU, sa onim talentima koje im je Bog dao samim rođenjem i počnu BITI to za što su rođeni, možemo se pozdraviti i zaboraviti bilo kakav napredak. 
Vrijeme je da svi shvate da smo svi mi povezani i da svatko utječe na cijeli svijet. Mi svi smo dio JEDNE CJELINE! Moju stranicu o asertivnosti prati više od 3600 osoba. Ovakve poruke, kao ove gornje dvije, mi ne trebaju i ne osjećam se baš lijepo čitajući tekst kako se neke ljude može lako, a neke teško zamijeniti. To je poprilično prijeteće. 
Nažalost, jako bih rado da je u tih 3600 osoba koje prate moju stranicu i neki pravnik, da kao stručna osoba kojoj savjest neda da više laže, da nam iskreno odgovori na neka pitanja:
-Da li je Republika Hrvatska država ili što je?-Ako nismo država, što smo?-Da li vlast po Ustavu treba zastupati narod i da li je VLAST predstavnik naroda?- Ako je odgovor na gornje pitanje DA, onda cijeli narod treba momentalno smijeniti svu vlast, bez pitanja, jer se prava naroda narušavaju desetljećima, a zadnje dvije godine pogotovo.


Pitanje za sve vas, “Da li i dalje želite šutjeti? Nek ja pišem, a vi da lijepo uz kavicu čitate i dalje ništa ne poduzimate? Ja da pričam i pišem i mene da maltretiraju, a vama i dalje dobro!?!?!?!
Nije na meni da sve odradim sama. Meni je dano da pišem i nastavljam to raditi. Osobno, nikog na silu ne mogu probuditi. Svatko se sam može probuditi, naravno, ako to želi.  Međutim, gdje je ta podrška koju bih i ja trebala imati? Ako je nemam i ako sve to što pišem godinama NE rezonira s vama, ovog trena brišem stranicu. Pisati ću knjige, potpuno se izolirati od ovog ludila, jer to nije moj film.
Gdje su ti muški koji trebaju štititi obitelj, žene i djecu. Zar su svi umrli kao i moj suprug od posljedica sudjelovanja u tzv. ratu koji je bio sve samo ne rat nego prodaja Hrvatske. Tko je spreman odgovoriti na ta pitanja? 
Nakon smrti mog supruga država je čak i Zakon izmijenila samo da ne dobijem odštetu za sudjelovanje mog supruga u ratu, godinama je sud trajao i gotovo da smo dobili parnicu jer su bila povrijeđena moja materijalna prava, pa je onda država promijenila Zakon i lijepo su napisali da sva vještačenja i cijeli postupak treba ići ispočetka. Na što sam potrošila novac? Na birokrate, a sama sam bankrotirala! 
Zar je za to moj suprug trebao umrijeti? Pravih časnih muškaraca očito nema. Čast izuzecima i toliko ih je malo da nemaju nikakvu snagu. 
Žene se danas bore za svoja prava i za svoje obitelji, za sve buduće generacije. Naša je snaga u ZAJEDNIŠTVU. 
Kako ne razumijete da su svi politički predstavnici, bilo oni lijevi, desni ili srednji plaćeni od onih koji nas i sada drže pod kontrolom, u pokornosti?!
Kako možete šutjeti i mirno spavati?! Eksplodirala bih da ne kažem to što mi je na srcu.
Ne mogu sada više stvarno razumjeti da si ljudi i dalje mogu lagati da je sve ok!!! Nek mi netko kaže, što je dobro u SISTEMU cijele ljudske civilizacije?! Da li ima nešto što je dobro!? Pogledajte što se događa u cijelom svijetu? Zar ne razumijete zašto je tako?
Međutim, tako dugo dok većina i dalje ide na posao i pravi se da se ništa ne događa, dotle se hrani taj bijedni sistem i održava na životu. 
Neće biti SMAKA SVIJETA!!! Ovaj zli SISTEM u kojem smo živjeli za bijedne novce, barem je većina tako živjela, SADA se urušava, ali se ISTOVREMENO gradi NOVI  SVIJET, na ZAJEDNIŠTVU i jednakosti. Svijet će opet živjeti u skladu s Božjim Zakonima.
Živjeli smo u svijetu u kojem je sve bilo izokrenuto naglavačke. Sada je vrijeme da se to ispravi kako ne bi propali kao i sve dosadašnje civilizacije zbog ljudske pohlepe. 
Ako vam je svejedno za vas same, počnite razmišljati svojom glavom, radi vaše djece.
Prestanite čekati da vam netko stavi činjenice pred vas, istražujte sami i živite “svoju istinu”. Svi smo mi originali, i svatko SAM treba otključati ta vrata spoznaje i znati što je to što on može DATI svijetu.
Međutim, vi možete i dalje ležati zavaljeno na svom kauču i čekati “sretne vijesti” koje vam netko drugi treba servirati. Osvjestite da za vas ne bude “sretnih vijesti” ako si ih sami ne kreirate. Tek kad počnete DAVATI to što vas je Bog poslao (da se tako izrazim) tek tada ćete početi ubirati plodove i biti plaćeni za to što jeste!
U ovih nekoliko godina upoznala sam nekoliko divnih osoba (točnije tri) koje su ušle u moj život jer rezioniramo isto. To su mi sada prave prijateljice koje su uvijek tu za mene i pomažu mi i zbog njih VJERUJEM da svi mi kao zajednica imamo šanse, tako da i dalje sva moja energija ide u viziju NOVOG SVIJETA. 
Sve je spremno, možemo svi zajedno otvoriti vrata tog NOVOG svijeta ljubavi, radosti, mira i obilja.