Evolucija čovječanstva događa se sada – FINALE

Portal 12.12. otvoren je već početkom mjeseca – 04.12.2021. Upravo smo završili ogroman ciklus koji završava pobjedom čovječanstva jer smo uspjeli upaliti svoje unutarnje svjetlo koje je odagnalo svu tamu oko nas. Taj je ciklus započeo 12.12.2012. godine i završava 21.12.2021. Mnogi su datumi u ovom mjesecu značajni, međutim,  21.12.2021. na dan zimskog solsticija očekujemo kraj naših patnji i početak Novog doba za cijelo čovječanstvo.
Zato sada svatko od nas ima još tih devet dana da napravi reviziju svog dosadašnjeg života, da otpusti svu kontrolu kako bi se mogao stopiti sa ovim energijama koje nas vode u zajedništvo 5D. 
Iskustva koja smo imali bila su najbolja za nas jer su nas dovela u ovaj čaroban trenutak ljudske povijesti kada počinjemo živjeti u SADA. 
Napravila sam kratki sažetak svojih misli koje svima mogu pomoći da se usklade sami sa sobom, sa svojim srcem. Preko srca svi mi komuniciramo sa Stvoriteljem.
– Ono što svi danas trebaju napraviti je pobijediti sve svoje STRAHOVE. U pozadini svih strahova je strah od smrti. S tim sam se sama trebala nositi sa 34 godine kada sam odbila sve lijekove koji su mi bili prepisani nakon obimnih liječničkih pretraga. Odlučila sam iscijeliti se sama, uz Božju pomoć! I uspjela sam!
– Kada izgradimo “živu vjeru” tada s Bogom nema teških vremena. Bog živi u nama samo u SADA. Mi živimo u beskonačnom SADA! Zato smo i živjeli u iluziji jer smo bili odgajani da stalno razmišljamo o prošlim ili budućim događajima i ako smo im posvećivali većinu našeg vremena, mi smo to iznova kreirali. Na taj smo način živjeli nesvjesno odnosno rijetko kada smo bili svjesni tog trenutka SADA, naše moći i naše povezanosti sa Tvorcem. Vrijeme je da osvjestimo koliko je taj trenutak SADA čaroban. Ono o čemu razmišljamo u SADA to nam božanska energija kroz nas manifestira!
– Na nama je da SADA budemo majstor svog autentičnog života! Kada smo prisutni u SADA tada dozvoljavamo božanskoj energiji da se izražava kroz nas! Postajemo inspirirani i kreativni. 
– Iscjeljujući sebe, iscjeljujemo i sve druge, cijeli svijet i Majku Zemlju ! 
– Zato već dugo iznosim osobna iskustva koja su meni pomogla i uz koje sam dobivala spoznaje, a koje su objavljene u mojim knjigama. “Slobodna volja Ključ za ispunjenje i osobno Uzašašće” i “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena”.
– Uvijek iznosim SAMO pozitivne stvari jer negativno ne može donijeti pozitivan rezultat. Mnogima se to čini kao gledanje kroz “ružičaste naočale”, ali ne, iza tog mog iskustva stoji jako težak život i iskustva koja nikom ne želim. Međutim, svatko ima slobodnu volju, pa neka slijedi svoje unutarnje vodstvo.
– Mi svi smo Božanske Iskre, dijelovi živoga Boga koji se sada povezuju tako da kroz sve nas Bog dobiva fizičko tijelo, postajemo Jedno. Svi smo mi jednako vrijedni i nije važno tko se prije ili kasnije probudio. Važno je da svatko SADA odradi svoj zadatak jer ćemo tako početi stvarati Novi svijet.
Za kraj dijelim misao iz svoje knjige “Zlatno doba je počelo, uđite, vrata su otvorena”:
-“Bili smo u školi i sada je posljednji ispit da li znamo da smo mi Bog/Boginja?  Osjećaj nas samih nam daje odgovor jer u skladu s tim mi ćemo dalje živjeti. Ukoliko znamo da nam pripada sve što god je stvoreno na Planeti, mi ćemo to početi živjeti. Na nama je da i dalje živimo u viziji takve stvarnosti i „vidimo“ da se sve to ostvaruje. Ukoliko sumnjamo, sve te sumnje poništavaju našu Novo izgrađenu vjeru i mi si sami rušimo sve izgrađene puteve te tako sami sebe sabotiramo. Zato i dalje dobivamo nove lekcije koje nam pomažu rasti.
Ljudi se u ovom procesu nalaze na različitim nivoima svog osobnog razvoja. Svatko se rješava svog vlastitog balasta koji mu više ne služi. Tako da je krajnje vrijeme da svatko sam postane odgovoran za svoj život.”